Zlozvyky vás a vašich kolegov: Jedlo, ktoré (ne)vonia?

Ako na podnikanie Manažment

Nato, aby sme to zistili, potrebujete tieto pracovné zlozvyky poznať alebo aspoň viacero najčastejších pracovných zlozvykov. Tieto zostavil znalec v odbore, doktor Travis Bradberry. Spomínaný pán je riaditeľ centra, ktoré sa zaoberá emocionálnou inteligenciou, pracovnou etikou a spoločenským správaním.

Zlozvyky vás a vašich kolegov: Jedlo, ktoré (ne)vonia?
Zlozvyky vás a vašich kolegov: Jedlo, ktoré (ne)vonia? (foto: unsplash.com)

Jedlo, ktoré (ne)vonia?

Áno, aj dobré jedlo môže byť jeden z negatívnych pracovných zlozvykov na pracovisku. Čo je zlé na dobrom jedle? Vravíme si nič, predsa človek sa musí do sýtosti najesť, aby zvládol svoju prácu čo najlepšie. Kto má pracovať v kancelárií, kde sa práve dojedli konzervované ryby, horčicový sendvič, nedaj Boh, utopence? Myslite na kolegov a pre nich platí to isté!

Ak máme aspoň trošku úcty ku kolegom, odbremeníme ich od „inhalovania“ takých ostrých pachov. Takých 10 dekagramov tresky, biely rožok a pivo si pokojne dajte doma v kuchyni, nikto vás zato odsudzovať nebude. V práci je to však iné. Určite by sa vám toto alebo iné jedlá od vašich kolegov nepáčili, skôr teda nevoňali.